Försäljning av elektroniska cigaretter och påfyllnadsbehållare - anmälan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Sälja elektroniska cigaretter och påfyllnadsbehållare

Om du ska sälja elektroniska cigaretter och påfyllnadsbehållare måste du anmäla det till kommunen innan du börjar försäljningen. Du ska kontrollera försäljningen och ta fram ett program för egenkontroll. Länk till information om egenkontrollprogram på Folkhälsomyndighetens webbsidaSkicka in egenkontrollprogrammet tillsammans med din anmälan och ha det tillgängligt på försäljningsstället.

Viktig information innan anmälan

Innan du skickar din anmälan ska du ta del av informationen om anmälan av försäljning av elektroniska cigaretter och påfyllnadsbehållare

Anmäl via e-tjänst

När du företräder ditt företag så kan du använda din egen e-legitimation för att logga in i e-tjänsten. E-legitimationen bevisar att det är du som gör anmälan.

Avgifter 

Kävlinge kommun utför regelbunden tillsyn i syfte att säkerställa att reglerna och lagarna kring försäljningen följs. Varje år faktureras 750kr för tillsynen. 

Hämta dina företagsuppgifter 

I e-tjänsten  kan du välja att hämta företagets uppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Läs mer på sidan Så här hämtas företagsuppgifter, på Bolagsverkets webbplats. Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt. 

Mina sidor 

Status på ärende kan man se genom att logga in på https://e-tjanster.kavlinge.se/minasidor

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • Organisationsnummer
  • E-legitimation
  • Egenkontrollprogram

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa